AstraZeneca Türkiye yelken ve voleybol takımları, Corporate Games’te ikincilik kazandı

12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2017 Corporate Games İstanbul spor turnuvasına 4 branşta 33 sporcu ile katılan AstraZeneca Türkiye, karma açık voleybol ve yelken branşlarında ikincilik kazandı.

AstraZeneca Türkiye 12-14 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 16. Corporate Games’e 30 yaş üstü erkek basketbol, erkek açık futbol, karma açık voleybol ve yelken kategorilerindeki 33 sporcu çalışanıyla katıldı. AstraZeneca Türkiye voleybol takımı AZ Volley ve yelken takımı AlbatroZ, Corporate Games yarışlarını başarıyla tamamlayarak ikincilik dereceleri elde etti.

AstraZeneca Hakkında

AstraZeneca özellikle solunum & otoimmünite, kardiyovasküler & metabolik hastalıklar ve onkoloji alanındaki hastalıkların tedavisine yönelik reçeteli ilaçların keşfi, geliştirilmesi ve kullanıma sunulması alanında faaliyet gösteren, bilim odaklı ve küresel bir biyofarmakoloji şirketidir. Şirket ayrıca kurduğu birçok işbirliği sayesinde enflamasyon, enfeksiyon ve sinirbilim alanlarında da aktif bir şekilde faaliyet göstermektedir. AstraZeneca 100’den fazla ülkede faaliyet göstermekte olup, yenilikçi ilaçları dünya genelinde milyonlarca hasta tarafından kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için http://www.astrazeneca.com/Turkey adresimizi ziyaret edebilir veya www.linkedin.com/company/astrazeneca-turkey ile Linkedin’den takip edebilirsiniz.